Deep és Lego

 2011.08.06. 23:37

Vendégségben voltunk kertipartin egy ismerősnél. Még Brúnóval mikor kutyasuliba jártunk, ezzel a kis csapattal dolgoztunk együtt. Jó volt látni a régi arcokat, hiányzik nagyon a kutyasuli, meg ez a fajta társaság. :-(

Féltem, hogy a gyerekeim unatkozni fognak, mert gyerekek nem jöttek, csak felnőttek. Ennek ellenére nagyon élt mindkettő, betöltötték a kertet. :-DDD Épített Dani bunkert székekből és plédből, oda bevackolták magukat. Aztán pedig B kiengedte játszani a két kutyáját Deep-et és Lego-t, a border coliie-kat. Na Daninak ennyi kellett futkározott, hancúrozott velük, imádta őket! :-DDD A probléma csak annyi volt, hogy Lego-nak nagyon tetszett Zsófi és állandóan nyalogatta, Deep meg mindenkit összevizezett miután megfürdött a pancsolómedencéjében, ezért aztán vissza kellett menniük a kennelbe, Dani nagy bánatára.

Itthon egyfolytában azzal nyaggatott, hogy annyira jól érezte magát, mikor megyünk mégegyszer a kutyusokhoz??? Ja, és hogy ő is ilyen kutyákat akar, mert olyan jól lehet velük játszani. :-)))

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr163135566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása