Agyrázkódás

 2011.08.08. 23:11

Pénteken orvossal zártuk a hetet, ennek megfelelően hétfőn ma ezzel kezdtük. Daninak agyrázkódása van. Reggel arra ébredtem, hogy sír a fürdőszobában. A kis butus nem akart bejönni a szobába szólni nekem, hogy rosszul van, nehogy felébressze Zsófikát. Inkább sírdogált a fürdőszobában. :-( Mikor észrevettem, kimentem, azt mondta hogy hánynia kell, és már jött is. :-( Mikor jobban lett, elmentünk orvoshoz, enyhe agyrázkódás a tegnapi balesettől. 

Utána napközben már nem volt semmi gond, teljesen jól volt, evett-ivott-játszott ahogy szokott. Nagy bánatára a doktor néni eltiltotta pár napra a tévétől és a számítógéptől, mert a vibrálás nem tesz jót az agyrázkódásnak. Azt meg kikönyörögte, hogy akkor olvasnia se kelljen, mert attól is rosszul lesz. :-D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr513135488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása