Megkopasztva

 2011.08.09. 21:39

Zsófikának ma nagyon hisztériás napja volt, különösen estefelé. Nem tudom mi van vele, nem szokott ő ilyen lenni. Nem is nagyon eszik, talán a foga jöhet megint??? Olyankor szokott evéssztrájkolni. 

Fodrásznál voltunk, mindkettejüknek nagyon hosszú volt már a haja. Danié jó lett, viszont Zsófit nagyon megkopasztotta a fodrász szerintem. Főleg a frufruja lett rövid, amitől teljesen megváltozott az arca. Nem tetszik. :-( Amúgyis azt terveztem, hogy most még levágatom neki, hogy sűrűsödjön, aztán ezentúl majd növesztgetjük. Szeretnék kis csatokat és copfokat a hajába. :-)))

Lélekben már készülődök, csomagolok, pakolgatok, hamarosan elutazunk egy kicsit! :-DDD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr583138594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2011.08.10. 09:28:04

Hamar megnő!
Jó pihenést Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat! ;-)

Mirama 2011.09.01. 10:05:48

Szia Csilla!

Mi újság van Veletek?? Nagyon régen írtál már! Remélem jól vagytok!?
Daninak elkezdődött a suli? Zsófi még otthon van Veled, vagy már bölcsibe jár?

allisc 2011.09.01. 22:54:25

@Mirama: Szia! Jól vagyunk, köszi, iszonyú sok minden történt, csak rossz volt a számítógépem. Ma lett kész, de ma már nem tudok írni posztot, most végeztem azzal a párszáz maillel ami közben érkezett...
Holnap igyekszem írni! Puszi
süti beállítások módosítása