Gyors bejelentkezés

 2011.09.02. 23:49

Csak egy nagyon gyors státusz ma estére. Élünk, megvagyunk, jólvagyunk. Eltűnésem oka rettenetesen prózai: rossz volt a számítógépem. Rengeteg dolog történt az elmúlt majdnem 1 hónapban, megígérném én, hogy majd részletesen beszámolok utólag, de ennél már jobban ismerem magamat... :-D Úgyhogy inkább most röviden, aztán majd meglátjuk.

Voltunk 1 hetet a Balcsin, nagggyon jól éreztük magunkat! Az idő is kegyes volt, gyerekek is élvezték, Dani a vizet, Zsófi meg a csavargást... :-D Elkezdtem dolgozni, már az első két héten túl vagyok. Addig anyu vigyázott a gyerekekre. Melóhely szép, jó, meg minden, de jobb lenne itthon. :-( Zsófi JÁR!!!! Eddig még csak lépegetett párat, most már azonban mondhatom, hogy rendesen megy. :-D Megkezdődött a suli. Sajnos nem zökkenőmentesen, Daninak nehezen megy a visszarázódás. Első nap kb félóránként borult ki, és kapott dührohamot. :-( Ma már jobb volt picit, remélem mielőbb visszaszokik. Zsófinak hétfőn kezdődik a bölcsi, pontosabban csak a beszoktatás, ami 2 hétig fog tartani. Szóval most 2 hetet újra itthon leszek, aztán 19-től élesben...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr83198817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

allisc 2011.09.05. 21:08:32

@Kangagirl: Köszi :-) Egyelőre totál ki vagyok purcanva... :-(

Kangagirl 2011.09.05. 21:14:12

Elhiszem... :( Majd belerázódtok... muszáj lesz... :(
süti beállítások módosítása