Haspók

 2012.06.26. 23:45

Ma már kicsit okésabb nap volt, bár ez is diliház a köbön. Zsóci még nem mehet bölcsibe, nekem viszont dolgoznom kellett, így a tesóm vigyázott rá. Pénzem bébiszitterre most nincs, barátnőm nem ért rá, maradt a tesóm. Ő történetesen óvodavezető, épp szabin, imádják is egymást, úgyhogy jobb és szakszerűbb kezekben nem is lehetett volna. Egy pici bökkenő azért van, iszonyú messze lakik. :-( Ügyhogy reggel rohanás hogy viszonylag időben beérjek még, odabent azt se tudtam mihez kapjak, este megint tortúra haza... és holnap ugyanez a program. Aztán remélem csütörtöktől már mehet bölcsibe megint.

Egyébként nagyon jól érezte magát Zsófi, nem is akart eljönni haza. Mikor beültünk a kocsiba, mutogatott az ülésre maga mellé és mondta a tesómnak: "Csücccs!" :-) azt akarta, hogy jöjjön haza velünk :-) Állítólag iszonyú sokat evett (miért nem vagyok ezen meglepődve?) tesóm szerint evett-játszott-evett-játszott-evett... kis haspók :-D Különösen olyankor szokott rengeteget enni, mikor sokan vagyunk, mert akkor mindenkivel leül enni. Bárki bármit eszik azonnal ott van és kunyerál. :-) Szerencsére nem látszik rajta, egyáltalán nem duci, remélem ez így is marad. 

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr984613645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása