Lomtalanítás

 2012.06.30. 00:31

Van egy rossz szokásom - ja nem is... sok rossz szokásom van :-D de most amiről írni akarok az a gyűjtögetés. Ez egy átok, aki ilyen vagy van a környezetében, az tudja. Nem tudok semmit kidobni, mert jó lesz az még valamire alapon, gondosan elpakolom. Na most az van, hogy 12 éve költöztünk ebbe a házba és full megtelt. A felhalmozott cuccok töredékét használjuk csak, mégis tele vannak a szekrények egyébként hasznos, de számunkra használhatatlan dolgokkal. 

Megelégeltem a dolgot és úgy döntöttem véget vetek ennek. Huh nem lesz egyszerű... első lépésként elhatároztam minden héten szigorúan telepakolom a kukát, nem rakom ki úgy, hogy van még benne hely. Addig keresgélek, amíg találok elegendő kidobnivalót. Aztán minden héten kijelölök egy szekrényt/sarkot/dobozt/rejtekhelyet amit kipakolok, összeszorítom a fogam, és kidobom amit már több mint 1 éve nem vettünk elő. Ez lesz a legnehezebb. :-( És végül, hogy haszna is legyen a dolognak, amit arra érdemesnek tartok, megpróbálok eladni a vaterán. Ez viszont veszélyes dolog, mert ha tartogatom, hogy eladom, de mégsem sikerül, akkor megint megúszta a cucc a szanálást.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr54620166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása