Csöpögős vasárnap

 2011.02.06. 22:04

Kellemes napunk volt, olyan igazi családias nyugis vasárnap, mint a csöpögős amerikai filmekben. :-)))) Minden volt ami szem szájnak ingere: főzés-mosás-takarítás, vasárnapi rántott hús, napsütéses délutáni séta játszótérrel és cukrászdában sütizéssel, leckézés, este nagy játék a gyerekekkel... Olyan kár, hogy vége. Holnap kezdődik elölről a mókuskerék. :-(

Zsófi evési szokásai nagyot változtak, amióta utoljára erről írtam. Most már általában napi 3 alkalommal eszik kanalasat. Egyszer vmi gyümölcsöset, egyszer tejpépet és egyszer vmi zöldségeset. Még mindig a sütőtök a nagy kedvenc, de már tudok belekeverni ezt-azt, sőt van amit sütőtök nélkül is megeszik már. Épp itt az ideje, mert olyan kis sárga lett a drágám :-))) Lásd a tegnapelőtti képet!

Innivalót még mindig nem fogad el, még a pohár talán az egyetlen amiből lenyel egy picit, de kb 90% mellé megy. Így aztán egyetlen szoptatást sem hagyunk ki, mert ez az egyetlen folyadék forrása. Mindig étkezés előtt szoptatom, ennek ellenére napközben nem sokat szopizik. Olyan mintha "unná" minden más jobban érdekli, a legkisebb zajra is abbahagyja és fülel, hogy mi történik. Olyankor eszik csak kitartóan, ha álmos, fáradt, vagy éppen ébredezik és még kómás.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr942643233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása