Betegeskedünk :-(

 2011.04.05. 23:06

Rajtam kívül mindenki beteg lett itthon. :-(( Szerencsére nem komoly, legalábbis egyelőre kopp-kopp. A gyerekeknek folyik az orra és nyűgösek, főleg Zsófit viseli meg. Daninak jó kedve van, nem verte le a lábáról, Zsófi azonban egész nap nyöszörgött, semmi se volt jó neki. Elég sokat aludt, ez ilyenkor a legjobb, ha átalussza a betegséget. Még az éjszaka lesz kritikus, mert este picit melegebbnek éreztem, félek nehogy belázasodjon. Betegen is kópé:

Bingo is beteg lett, újra babéziás. :-( Nem ér semmit ez a kullancs elleni nyakörv, rövid időn belül ez már a második kullancs, és mind a kettő fertőzött volt. :-( Ezúttal is jól megúsztuk, mert nagyon hamar észrevettem, remélem semmi maradandó károsodása nem lett belőle. Reggel nem evett és alig kelt fel, elvittem az orvoshoz, 10h-kor megkapta a szurit, 11h-kor megette a kimaradt reggelit, aludt egész nap, majd délután 5 körül már ugrabugrált, mintha mi se történt volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr322803358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása