Végre itthon Dani

 2011.06.10. 21:08

Végre-végre vége az erdei iskolának! Itthon van a kis Drágám! Persze mondanom sem kell, hogy engem sokkal jobban megviselt a távollét, annak ellenére is, hogy a műtét elterelte a figyelmemet az aggódásról. Tele van élményekkel, és hulla fáradt. És megintcsak beszél és beszél és beszél... :-D Szóval a nyugalomnak is vége, már nem üres a ház. :-)

Most a műtét miatt kicsit fel kellett függesztenem a fogyókúrát, de amint rendbe jövök és újra mozoghatok, újult erővel fogok belevágni. Ehhez kértem és kaptam segítséget a www.provitamin.hu-tól. Kipróbálhatom néhány terméküket, hogy ezzel megtámogassam a fogyókúrámat. Már alig várom, hogy elkezdjem és beszámoljak róla, de sajnos még várnom kell egy kicsit.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr1003010157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása