Kitört a nyár!!!!!

 2011.06.15. 00:29

Ma volt az utolsó tanítási nap az iskolában. Itt a nyári szünet! Hurrááá!!!!! De jó, hogy nem kell korán kelni, sietni, rohanni, időre menni, leckét csinálni... most jön a pihenés, pancsolás, játék, vakáció!!! :-D ---- a gyerekeknek :-D nekem azért lesz dolgom körülöttük, bőven. Főleg, hogy mivel kössem le őket 2,5 hónapon keresztül, hogy ne unatkozzanak. Ha kitesszük a lábunkat itthonról minden pénzbe kerül, márpedig nem ülhetünk itthon egész nyáron. Segítség!!!! Milyen alacsony költségvetésű programokat lehet csinálni egy 8 és egy 1 évesnek? 

Bevallom félek egy kicsit ettől a ránk szakadt nagy szabadságtól. Mikor nem kell mennünk sehová időre, úgy elúsznak a napok. Sokáig alszunk, későn ebédelünk, úgy megy el az idő, hogy sokkal kevesebb értelmes dolgot csinálunk. Fel kell kötnöm a gatyám, hogy hasznosan töltsem ki a nyarunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr13010193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása