Itthon pancsizós nap

 2012.06.23. 23:36

Nyugis napunk volt, itthon pihengettünk. Igazából terveztünk programot, de le kellett mondanunk anyagi okok miatt. Na nem azért mert annyira drága lett volna, hanem mert annyira nincs pénzünk. Ennyire még sosem voltunk padlón. :-( A nyár amúgyis mindig sokkal megterhelőbb, hiszen nincs suli, a gyerekeket meg muszáj tenni valahová, amíg dolgozom. És ehhez jött az, hogy J bosszúból nem fizetett gyerektartást. Most van kb egy ezresem fizetésig, varázslat lesz belőle kijönni. Szerencsére a fagyasztóban van hús illetve fagyasztott kaják, a szekrényben meg az alap dolgok, de pl a gyümölcsöt elfelejthetjük. :-(

A sztori annyi volt, hogy üzent hogy nincs kocsija nem tud jönni láthatásra (egyébként egy városban lakunk). Következő héten akarta pótolni, de kedvesen hozzátette, hogy ha nem működök együtt feljelent a gyámhatóságon. Én nem tudtam átszervezni a dolgainkat, ő meg nem jelentett fel, viszont nem küldött pénzt a gyerekeknek. Már az alapproblémáját sem értem, sok embernek nincs kocsija, mégis eljut ahová akar. Ő egy településen belül nem tudott A-ból  B-be pedig jó előre tudta hogy mikor hová kell mennie. Jah, és az már csak a hab a tortán, hogy Zsófinak annyit nem mondott, hogy "boldog születésnapot", pedig az ingyen lett volna. Helyette az volt a szülinapi meglepetése, hogy nem fizetett. Szóval a helyzet semmit sem változott. (Pontosabban mégis, ui időközben túl vagyunk a váláson, de ezt majd egy későbbi posztban.)

Zsófika picit jobban van, már nem lázas, de azért nyűgöske. Ennek ellenére nagyon meglepett ma. Már biztos írtam régebben, hogy ilyenkor nyáron van medencénk a kertben. Nah Zsófi a közelébe nem volt hajlandó eddig menni, nemhogy fürdeni, de a kiscsónakjában sem. Erre ma bekéredzkedett, és hatalmasat hancúroztunk! :-) Nem ér le benne a lába, úgyhogy fognom kellett, de járt keze lába, csapkodott, "ugrabugrált", sikongatott! Úgy örülök neki, hogy végre megtört a jég!

Este csináltam róla egy képet vacsi közben, hogy tudjak mutatni valamit. :-) (teló bocs) Nem akart bejönni vacsorázni, ezért gondoltam, akkor a hegy megy mohamedhez :-) és kivitettem a kaját a kis kerti házikójába. Tetszett neki a móka :-) bár nem sokat evett végül, sztem fáj nagyon a mandulája.

Zsóci.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr544607226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2012.06.24. 10:47:44

Édesem Istenem! Zsófibaba, Te gyönyörű vagy! Olyan igazi kiscsajszis már! :-) Azok nagy szemek, az a mosoly! :-) El vagyok bűvölve! ;-)
Köszönet a képért! (azért Daniról is majd! Ő is biztos sokatt nőtt!)

Látom, bizonyos dolgokat (J)illetően a helyzet nem változott. :-(

Zsónak továbbra is jobbulást! Neked pedig kitartást, nemsokára itt a köv. hónap!
süti beállítások módosítása