Csapjunk bele

 2009.09.21. 23:45

Most izgulok egy kicsit. Életem első blogjának, első bejegyzésének, első sorai. :-) Na de majd belejövök... ebbe is...

Mint ahogy sokminden másba is bele kell majd jönnöm a jövőben. Hamarosan nagy változás következik be az életünkben, na de ne rohanjunk előre...

Nem is tudom hol kezdjem? 12 ével ezelőtt, mikor először találkoztam J-vel? Vagy az esküvőnkkel? Ahogy a nulláról felépítettük az életünket? Vagy a gyerek születésével? A gyerek betegségével? Az első veszekedésekkel, megcsalásokkal, ahogy eltávolodtunk szépen lassan egymástól? Nem tudom.. ezeknek már semmi jelentősége nincs.

Van egy ember az életemben - a férjem - akinél senki sem áll közelebb hozzám és akinél senki sem áll távolabb tőlem. Egyszerre egy darab belőlem és egyszerre egy idegen. Hosszú ideje küzdünk problémákkal, mégis, soha nem gondoltam volna, legrémesebb álmaimban sem, hogy egyszer eljutunk idáig. Elválunk.

Ebben a blogban fogom leírni napról napra, hogyan alakul a kapcsolatunk, hogyan viseli a kisfiunk apa elszakadását, és hogyan éljük túl a mindennapokat...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr721398464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása