Őszinteség

 2009.09.23. 21:42

 Azt állítják, hogy a nők szeszélyesek, kiszámíthatatlan mit miért tesznek, és mikor milyen a hangulatuk. Egészen biztosan van benne valami, befolyásolnak bennünket a hormonjaink, a frontok, a hold állása, a szomszéd macskája... :-) Én most mégis J-n nem tudok eligazodni. Egyik nap morcos, zárkózott, másik nap nyílt és őszinte. Persze biztosan közrejátszik a másik, titkos élete, amiről én semmit nem tudhatok. Vagy talán mégis. Egyik nap még szinte a nevét sem mondhatom ki, másik nap beavat a legintimebb részletekbe. Kegyetlenül.

Ma éjjel nem alszik itthon, viszonylag korán elment T-hez, Danival 10 percet sem töltött talán. Még délután elvitte Brúnót az állatorvoshoz, szegény kutyusomnak ismét mandulagyulladása van. Danival ez idő alatt logopédusnál voltunk, majd vásárolni. Szinte egyszerre értünk haza, majd ő azonnal csomagolni kezdett. Kértem, hogy beszélje meg Danival, hogy mi fog történni. Nem kezdett magyarázkodni, tényszerűen közölte a gyerekkel, hogy elmegy, aki persze azonnal tiltakozott. J úgy szerelte le, hogy rögtön másról kezdett beszélni. Úgy látom Danit nagyon bántja a dolog. Igyekszik elfojtani ezt magában, nem tudomásul venni a történéseket, de ez csak védekezés, hogy ne kelljen szembenéznie a valósággal. Egyre kevesebbet beszél apáról, érzi, hogy távolodnak egymástól.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr701402965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása