100-as

 2009.10.13. 21:42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hivatalos papírom van róla, hogy a fiam teljesen 100-as :-D. Voltunk az I. számú Gyermeklinikán és csináltak non-verbális IQ tesztet, mivel erre majd szükség lesz a beiskolázáshoz. Az eredmény: 100, ami egy átlagos IQ-t jelent. Az autizmus sok esetben, főleg súlyosabb gyerekeknél, középsúlyos értelmi fogyatékossággal jár, ezért nagyon fontos volt ez a vizsgálat számunkra. Még 3-4 éves korában azt sem tudtuk, hogy valaha megtanul-e beszélni, most pedig már majdnem mehetne normál iskolába. Hatalmasat fejlődött, ami a soksok munkának köszönhető, amit közösen véghezvittünk. Hálás vagyok érte J-nek.

Voltam orvosnál, de egyelőre nem tudtam meg többet a kis pocakbitorlóról. Annyira picurka, hogy az ultrahangon még nem látszik, minden egyebet pedig teljesen rendben talált az orvos. Holnap laborba kell mennem, további vizsgálatok miatt. Remélem ezek is megerősítik, hogy tök jól vagyunk :-). Egy kis fáradtságot leszámítva remekül érzem magam, testileg-lelkileg egyaránt. Majd kibújok a bőrömből örömömben... és bármit fel tudnék falni... :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr171448498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása