Cirkusz

 2009.10.25. 21:28

Danival és Tesómmal cirkuszban voltunk. Meglepően színvonalas, érdekes műsor volt! Dani először megijedt, mikor lekapcsolták a villanyt, mert fél a sötétben. Akkor egy pillanatra azt hittem, hogy ki is kell jönnünk, de végül az előadás magával ragadta. Hol tátott szájjal nézte, hol sikongatva tapsolt :-D. Eredetileg Apával mentünk volna, de J állítása szerint rám sem tud nézni, úgyhogy Tesómat cipeltük magunkkal. A fővárosi nagycirkusz semmit nem változott gyerekkorom óta, ugyanígy nézett ki kb 30 évvel ezelőtt is, csak sokkal nagyobb volt... vagy én voltam kisebb akkor?? :-D

J ma délelőtt beszaladt egy félórára, csak annyira, hogy elvigye a mosógépet. Danival nem is tudott foglalkozni ennyi idő alatt. Azt mondta este visszajön a gyerekhez egy kicsit, de nem jött végül. Már idejét se tudom, hogy mikor volt itt úgy, hogy leült volna Danival játszani és tényleg foglalkozott is vele. Talán 2 hete???

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr981474761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása