Nagytakarítás

 2009.11.07. 22:42

Anyuék eljöttek hozzánk a hétvégére segíteni egy kicsit. Nem is kicsit. Anyu ablakot pucol, függönyt most, minden nehezen elérhető helyet letörölget. Apu pedig mindenféle férfimunkát csinálgat, javítgatja az elromlott dolgokat. Én meg hol egyiküknek, hol másikuknak segítek, de a munka oroszlánrészét ők végzik, én csak próbálok lépést tartani az "öregekkel"... :-D Nagyon jólesik ez a segítség, nekem sem időm, de főleg energiám nincs a nagytakarításhoz.

Elkeserítő állapotban van a ház. Ahhoz képest, hogy még csak 8 éves, nagyon el van hanyagolva. J nem sok mindent csinált meg a ház körül. Simán együtt élt azzal, hogy szorulnak az ajtók/ablakok, lepattogott a festék, lóg a fogas, csöpög a csap, eldugult a lefolyó, kiégett az izzó, elgazosodott a kert... stb. Irigylem azokat a nőket, akiknek a férjük kérés/hisztizés nélkül meglátja a javítani/felújítani valókat és szintén kérés/hisztizés nélkül rendbe is hozza. Ha meg nem ért hozzá, akkor szakembert hív. Hát nálunk szépen csendben tönkrement ház. :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr961508145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása