Új séró :-)

 2009.11.12. 22:31

A reggel J-vel kezdődött, családi pótlékos ügyeket kellett intéznünk a MÁK-nál. És persze megint felhúzott. Azt akarja, hogy szombaton elviszi Danit ruhát vásárolni, és T-vel mennek, merthogy ehhez nő is kell. Hát nem kell. Régen rossz, ha gyakorló apaként egyedül nem tudja eldönteni egy kabátról, hogy az megfelelő méretű-e vagy sem. És majd pont egy hp fogja eldönteni, akinek nincs gyereke. Grrr... Ha T-vel akar lenni legyen vele, ha Danival, akkor vele, de a kettőt - legalábbis egyelőre - ne keverje össze. Gondolom el akarja játszani a szuperjófej apát a kiscsaj előtt. Játssza az eszét mással! A gyereket pedig ebből a sztoriból hagyja ki.

A délutánt fodrásznál töltöttük Danival. Szegény Csibémnek már megint órákig kellett unatkoznia és várnia, hogy végezzek. :-( Hősiesen tűrte a drágám. Imádom. Az ő haját is levágta a barátnőm, na ezt kicsit kevésbé tűrte :-D de látszott, hogy nagyon próbál uralkodni magán. Csini lett az új sérója! :-D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr581521390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása