Ügyvéd

 2009.11.18. 22:53

Uhhh hát ez a nap nem volt egyszerű. A délelőtt eseménytelenül telt, de a délután... Az ügyvédek közreműködésével találkoztunk J-vel, és egyeztettük a válással kapcsolatos dolgokat. Úgy tűnik J komolyan gondolja azt a fenyegetését, hogy "Úgy tönkre teszlek, hogy nyomorék lesz a gyereked!"

Az első az volt, hogy dobta a mediátori szerződést, és csak fele gyerektartást fizet. A legújabb, hogy a háznak a felét akarja. Túlzás nélkül, mikor összebútoroztunk, egy szál gatyában jött, semmit nem adott hozzá a közös vagyonhoz. A házat 3 tételből vettük: a szüleim adtak pénzt, az én bankos bónuszomból, illetve hitelből. Természetesen a hitelből kifizetett rész az övé is, de a többihez semmi köze. Olyan házrészt akar a gyerekei feje felől elvinni, amiért nem dolgozott meg, hanem az ölébe pottyant.

Na de legvérlázítóbb, hogy lakáshasználati díjat követel rajtam. Önszántából költözött el, kérésem ellenére, méghozzá azért mert nem tudott Timikével hol találkozni. Ide a közös házba nem hozhatta, Timike szüleihez sem mehettek, így lakás bérelt, hogy legyen hol... nem akarok vulgáris lenni. Tehát szerinte fizetnem kellene azért, hogy ők kényelmesen dughassanak??!!??

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr671535513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása