Dédi

 2009.11.29. 21:58

Meglátogattuk a dédiéket Szarvason. Már körülbelül két éve nem jártunk náluk. Lelkiismeretfurdalásom van emiatt, meg azért is mert telefonon is ritkán hívom őket. Pedig annyira szeretnek minket, alig várják hogy halljanak, lássanak. A mostani látogatásról valószínűleg fél évig fognak beszélni...

Örülök neki, hogy a körülményekhez képest jól vannak. Nagypapám 82, nagymamám 80 éves. A nagyapa bottal jár, nagymami járókerettel, mégis teljesen önellátóak, és olyan rend van a házon kivül-belül, amilyenről én csak álmodok. De ami a legfontosabb, hogy szellemileg teljesen frissek, semmi jele leépülésnek. Számomra a legriasztóbb az öregségben a mentális visszaesés. Na de náluk erről szó sincs :-) Remélem még sokáig velünk lesznek!

Dani nehezen oldódott fel náluk. Ilyen szégyenlősnek még talán nem is láttam. Végül, mire indultunk haza, addigra már kezdett visszatérni a régi önmagához. Ő általában nagydumás, mindig mindenhol feltalálja magát, nem fél az idegenektől, azonnal a központba tornázza magát. Most mégis szégyenlősen bújt mögém :-)

Ma van a születésnapja egy nagyon kedves barátomnak. Sajnos nincs rá lehetőségem, hogy személyesen felköszöntsem. Boldog szülinapot Jegesmackó!

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr181565043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása