Itt volt a Mikulás!!! :-)

 2009.12.06. 22:50

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reggel egy nagyon hangos, nagyon meglepett "Hűűűűű!!!!!"-re ébredtem, ami a másik szobából jött. Majd zoknis lábak csoszogása.... "Anya, ébredj, itt volt a Mikulás!!!!" :-DDDD Imádom a kis drágámat!!!!!!!!!!!!!!! Aztán visszaszaladt és áthozta az ágyamba megmutatni, mit hozott neki a Miki! Nagyon boldog volt! Azt mondta Dani, hogy a Mikulás pont kitalálta, hogy mit szeretett volna. Kapott egy jégkorit és egy Lego robotot. Ez utóbbi nélkül nálunk nincs semmilyen alkalom, minden ajándékozás kötelező része egy újabb robot. :-)

Délután le is kellett tesztelni a jégkorit, elmentünk a Jégcsarnokba. Hihetetlen, hogy mennyit fejlődött az elmúlt alkalomhoz képest. Kicsit érdekes a stílusa :-) merthogy a síelésből a hóekére emlékeztet, túl széles terpeszben próbál korizni. Viszont most már bátran megy, néha alig érem utól, csak mikor elesik. Mondjuk ez nem nagy kunszt, mivel én se nagyon tudok korizni, úgyhogy nem nagy szó nálam gyorsabbnak lenni :-))) Attól fejlődött szerintem ekkorát, hogy elővettük itthon a görkorit és szinte mindennap gyakorolgat vele itt a nappaliban.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr71579152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása