14. hét

 2009.12.07. 23:25

Ismét eltelt egy hét, szép lassan és biztosan fejlődik a Picurkám. :-) Ez a hét megint az orvosokról fog szólni, megint kontrollvizsgálatokra kell mennem. Ez az utálatos része a terhességnek. Miért nem hagyják az embert nyugodtan babát várni??? :-)

Döbbenet, hogy gyakorlatilag már csak 2 hét van Karácsonyig... Sehogy nem állok az ajándék vásárlással, de nincs is nagy jelentősége, mert költségtakarékos ünnepeket tervezek. Sajnos nagyobb várható kiadásokra kell a pénz. Ebben a hónapban esedékes a casco-kötelező, vinnem kell a kocsim a kötelező szervizre, ügyvéd, orvos, na és az ajándékok... stb... húzós hónap lesz. :-(

Már megint felhúzott János. Tudom, unalmas, hogy ezt szinte minden nap leírom, de heti háromszor tutti. Ő vitte reggel oviba Danit, zökkenőmentes volt a reggel, megkért, hogy had menjen ő a gyógypedagógus után a gyerekért, nem láttam akadályát. Erre délután azzal fogadott a gyerek, hogy micsoda ajándékot kapott az új nénitől... Ez kiverte nálam a biztosítékot... Miért nem fogja fel János, hogy szét kell választania a nőzést a gyerekezéstől. Ennek a csajnak semmi köze a gyerekemhez, ő is csak egy a János szeretői közül, ne ajándékozgasson semmit. A gyereknek az az érdeke, hogy az apja FOGLALKOZZON vele, ne pedig teledumálja a fejét azzal, hogy milyen a timike. Úgyhogy lemondtam a János gyógypedagógus utáni gyerekkel való találkáját. Ugyanis nem a gyerek érdekei szerint használja fel az együtt töltött időt, hanem a saját céljai érdekében manipulálja a gyereket. Ehhez pedig nem aszisztálok.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr411582039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása