Csavargós

 2009.12.13. 22:46

Egész nap csavarogtunk Danival. Tesóméknál voltunk, az utóbbi időben nagyon keveset találkoztunk velük, hiába, kicsit túlszerveztem magam programokkal mostanában. :-) Tesóm felülmúlhatatlan a konyhában (is), még mindig nyögdécselek, annyit ettem náluk. :-D Két kajálás között pedig elmentünk megvenni a karácsonyi ajándékokat. Hihetetlenül hatékonyan és gyorsan sikerült megvenni mindenkinek a meglepit, nem is akarom elhinni. Minden évben az utolsó pillanatig szoktam húzni, mert tanácstalan vagyok, és nyűglődés az egész cécó. Most meg úgy ment, mint a karikacsapás! :-)

Danika is jól érezte magát, természetesen kiharcolta, hogy kaphasson valami azonnali ajándékot, és onnantól kötelességtudóan battyogott utánunk üzletről üzletre. Csak néha kérdezte meg, hogy mikor megyünk már haza. Tesóméknál pedig jót játszott, és megdögönyözte a két tündéri macsekot. Elég későn értünk haza, úgyhogy sietni kellett az esti kötelező programokkal: torna, házifeladat, vacsi, fürdés, mese... este 9 után került ágyba, asszem holnap reggel valami igen komoly motiváció kell majd, hogy ki lehessen robbantani az ágyból. :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr581595402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása