Bulizás

 2009.12.20. 22:50

Ma volt Dani egyik kedvenc haverjának a szülinapi bulija. Hááát... majdnem nem jutottunk el. A hóhelyzet változatlan, pedig azt hittem, hogy délutánra azért letakarítják már a tegnapi havat, de nem. :-( Iszonyatosan csúszott az út, végig kb 30-al mentem, persze a vagány téligumisok levillogtak vagy jobb esetben csak megelőztek. Azt gondolom, hogy ez a téligumikérdés erősen túl van lihegve, száraz/nedves úton simán lehet nyárival is közlekedni, jégen mindkettő ugyanúgy csúszik, egyedül a havas úton jön ki a téligumi előnye. Na ez volt ma este. De végül odaértünk épségben, meg haza is.

Dani a papírforma szerint nagyon élvezte a bulit. Egész héten erre készült, számolta vissza a napokat. Ez volt az első olyan alkalom, hogy nem volt mindegy, hogy milyen ruhát vesz fel. Már előző este ki kellett készítenünk, felpróbálni, hogy biztosan csinos legyen. :-) A legédesebb az volt, hogy szerdán este, már lefekvés után, egyszercsak kirohan a fürdőszobába, hogy kér egy fésűt. ??? Merthogy meg akar fésülködni, hogy csinos legyen a bulin majd vasárnap. :-DDD Szóval már 4 nappal előbb belőttük a séróját... :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr501614599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása