Brúnó, a hős

 2009.12.22. 23:14

Elkezdett olvadni a hó, gusztustalan locspocs idő jön. :-( Ha már ennyi melóval ellapátoltam, akkor igazán megmaradhatott volna még pár napig. És különben is... itt a Karácsony, nem ér elolvadni előtte... :-(( Danika se nagyon érti, azt kérdezgeti, hogy ha elolvad a hó, akkor vége a Karácsonynak? Nem bírom neki megmagyarázni, hogy a kettő között semmilyen összefüggés nincs. Nagyon édes, mindennap elmondja többször is, hogy mennyire szereti a Karácsonyt! Pedig még 2 nap... :-)

Nem Brúnó kutyáé volt a mai nap. Szegénykémet meg kellett fürdetnem, hogyha megyünk Anyuékhoz az ünnepekre, akkor ne legyen büdös kutyaszagú. (Bár szerintem nem büdös a kutyaszag...) Amennyire imád úszni a tavakban/folyókban nyáron, pont annyira rühelli a kádban samponnal fürdetést. És az a szemrehányó tekintet közben, hogy "miért teszed ezt velem?" :-D Mindenesetre le a kalappal előtte, nem kell bírkózni vele, önként beugrik/kiugrik a kádba/ból, nem rázza meg magát fél percenként, csak a végén. És ami a legjobb, hogy simán tűri egyhelyben állva, hogy hajszárítóval megszárítsam a bundáját, ami a szőrszerkezetét tekintve kb félóra... Jelentős mennyiségű sajtos párizsit kapott a kedvencéből jutalomként! :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr441616963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása