Karácsony másnapja

 2009.12.26. 22:12

Danika nem tud betelni az új játékokkal. Egyfolytában legózik és társasjátékozunk. Az új társasban verhetetlen! :-))) A délelőttöt még a nagyiéknál töltöttük, ebéd után aztán fájó szívvel hazaindultunk. Vége az igazi pihenésnek. :-(

Itthon jéghideg lakás fogadott minket, míg távol voltunk elaludt a gázkazán őrlángja, talán a széltől vagy egy pillanatnyi áramkimaradástól és leállt a fűtés. Már órák óta beindítottam újra, de még mindig vacogok itt a nappaliban. A hálószobákban szerencsére melegebb van, úgyhogy éjjel azért nem fogunk megfagyni.

Itt volt este János, hogy Danival karácsonyozzon egy kicsit. Este 6-ra ígérte magát, én írtam neki sms-t, hogy már 5-re is jöhet, mert hazaérünk időben, de csak háromnegyed 7-re ért ide. És már megint a nyafogásom... vajon mi volt fontosabb annál, hogy Danival legyen? Nem vágom, hogy miért balhézik folyamatosan, hogy nem láthatja eleget a gyereket, hogyha amikor láthatná mindig jócskán késik, vagy egyszerűen el sem jön. Nekem ez magas. Na de pozitívum is volt, kibírtuk a Karácsonyt veszekedés nélkül!

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr721625166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása