Szilveszter

 2009.12.31. 19:00

Nagyon elfáradtam az utóbbi napokban, pedig nem is voltan vészesen leterhelve. Úgy látszik a karácsonyi pihenő után nehezen rázódom vissza. Most újabb négy nap lazítás jön, aztán kezdődik újra a mókuskerék. :-( Úgyhogy délelőtt pihengettünk Danival, úgyis hosszú lesz majd az éjszaka!

Délután megsütöttem az esti rágcsálnivalókat, aztán elmentünk Danival a belvárosba sétálni. Most már hagyománnyá alakult, hogy minden szilveszter koraeste megnézzük a Váci utcát és a Vörösmarty teret. Nekem valahogy ettől lesz szilveszteri buli hangulatom, ahogy látom a tömeget, rendszerint ilyenkor indulnak bulizni, megveszik még az elengedhetetlen kellékeket, tüzijátékot, idétlen sapkát, parókát, trombitát, szerpentint.... van aki már ilyenkor jócskán ittas :-) Daninak itt minden évben beszerezzük az újabb lézerkardot, világítós forgós hülyeséget :-) na és a tüzijátékot. Most is így volt. Nemsokára indulunk a barátainkhoz, egy kisebb társasággal töltjük a szilvesztert. Brúnó már most totál kivan a durrogtatásoktól, pedig ez még semmi ahhoz képest ami éjfélkor lesz. Szegénykém, egész éjjel a lakásban fog reszketni :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr871638244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása