Állatkert

 2010.01.02. 23:27

Bepótoltuk a tegnap elmaradt állatkerti kirándulást. Nagyon jó ilyenkor is, gyakorlatilag minden állatot meg lehet nézni, ha nem kint, akkor bent. És nincs az a tömeg sem mint nyáron. Viszont kockásra fagytunk. Nem is a hideggel volt gond, hanem a viharos széllel, a vége felé már menkültünk be az állatházakba, a kinti állatokra csak rápillantottunk. Régi barátnőmmel, és Danival voltunk hármasban, úh egy jót tudtunk beszélgetni közben, olyan ritkán találkozunk amúgyis.

Hazafelé bevásároltunk, mert vendégeink lesznek holnap. Este még megfőztem a kaja egyik felét, hogy holnap legyen időm még egy kicsit takarítgatni is. Úh most már épp olyan állapotban vagyok, hogy csak a pihe puha ágyikómra tudok gondolni. :-)

János 11.47-kor írt egy sms-t, hogy délben átjön Danihoz egy órára. Ezek szerint azt gondolja, hogy mi itthon ülünk és csak arra várunk, hogy ő hátha méltóztatik meglátogatni a kisfiát??? Kb akkor lehettünk a vizilovaknál... Mikor az állatkert után hazaértünk, válaszoltam neki, hogy most átjöhet, de válaszra sem méltatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr941640769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása