Vicces??!! :-(

 2010.01.15. 23:25

János a héten megint nem élt a megállapodásunk szerinti láthatással. Még hét elején sms-ben rákérdeztem, hogy jön-e Danihoz, de válaszra sem méltatott. Tegnap írt egy mailt, hogy vasárnap délelőtt átjön 1 órára, de nekünk már programunk van, úgyhogy válaszoltam, hogy délután jöhet. Elgondolkodtató, hogy valamilyen oknál fogva a heti 4 alkalom helyett (3 rövid kb félórás, és 1 hosszabb kb 4-5 órás) találkozás helyett, miért a heti (de inkább még ritkább) 1 óra láthatást választja. Csak bosszúból, sértődöttségből, vagy hogy bebizonyítsa, hogy csak azért sem hajlandó egyetlen betűt sem betartani a mediátori szerződésből??? Közben meg azt bizonygatja, hogy a gyereknek apára van szüksége. Ez annyira vicces, hogy ha nem lennék elszenvedője a viselkedésének, talán még nevetni is tudnék ezen...

A hétvégén betegápoló "kutyaszitter" leszek. Barátaink elutaztak, de közben a kutyusuk lábával gond van, napi kétszer át kell kötözni. Ma este kötöztem át először, olyan kis drága, úgy tűri, pedig tuttira fáj neki, nagyon csúnya a sebe. :-( De tudja, hogy ettől jobb lesz neki és meggyógyul. :-)

Büdöske, mára már nem büdös... :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr121675882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaila (törölt) 2010.01.16. 18:31:51

Ha nem haragszol, olvasni foglak...
Fura egy párod van/volt, az biztos. Én úgy érzem, talán így, ilyen kicsinyesen próbál bosszút állni. Azért, hogy kicsúszott a kezéből az irányítás, és olyasvalami történt, amire nem számított. És itt a babára gondolok... Biztos keményen bizonyítani akar/kell T-nek, hogy ő a választott és nem ti...
Érthető okokból elég szűkszavú vagy magatokról és a válásról... DE! nem gondoltál arra, hogy talán azért ilyen kegyetlen veletek, mert nem tudja az egész helyzetet kezelni, és valójában nagyon fáj neki? Mondom, én nem ismerem őt, csak teóriázom... Majd holnap megpróbálom pontosabban megfogalmazni, mit is akarok mondani... :)

allisc 2010.01.16. 23:12:38

@Kaila: Valószínűleg azért viselkedik így, mert nem volt beleszólása, hogy megtartom a kicsit vagy sem. Most nem megyek bele mégegyszer, hogy miért döntöttem így. Ő most ezzel akar visszavágni, csak nem annyira intelligens, hogy belássa, a gyereke(i) isszák meg a levét. A mediátori szerződésben foglalt megállapodást Dani érdekében hoztuk, mert neki így lett volna a legjobb. Nem engem szolgálna szerződés, ha betartaná. Mégis azzal lázad a pici ellen, h "összetépte".
süti beállítások módosítása