A kis természettudós

 2010.02.02. 22:28

Rohanós napunk volt, hiába nem dolgoztunk ma még, alig voltunk itthon. Délelőtt fodrász, bevásárlás, délután logopédus. Nagyon jó lett Dani sérója. :-) És nagyon büszke vagyok rá, mert egy picit sem sírt. Ilyen talán még egyáltalán nem volt. Általában vagy végigordítja az egészet, vagy csak a végét. De most hősiesen és türelmesen tűrte a beavatkozást! :-) Utána meg játszott a fodrász barátnőm gyerkőceivel. A kisebbikkel bújócskáztak, a nagyobbiknak (12 éves nagyfiú) pedig kiselőadást tartott az univerzumról és a Csendes-óceán állatairól. :-)))

Imádja a természettudományos könyveket Dani. Mesekönyvet szinte nem is nézeget, legfeljebb az esti meseolvasás erejéig. Viszont állandóan bújja a naprendszerről, a földről, vulkánokról, barlangokról, állatokról szóló könyveket. És el is kell neki mesélnem pontosan, hogy melyik bolygó milyen, miért van éjszaka és nappal, miért világít a hold, miért változnak az évszakok, hogyan keletkeznek a vulkánok, miért van földrengés... Szerintem a suliban majd a földrajz órákon ő fogja oktatni a tanárt :-DD

János telefonált, hogy el akarja vinni az internet modemet még ma. Ezt így beszéltük meg, hogy át fogja köttetni a netet a lakásába, mert én nem akarok ilyen nagy sávszélességű internetet fizetni, úgysem használom ki. Mondjuk azért szólhatott volna pár nappal hamarabb, hogy el tudjam intézni magunknak az újat. Na de hát miért is vagyok meglepődve. Elvileg holnaptól nem lesz rendes netünk, csak mobilnet, amíg nem tudom az újat beköttetni. A mobilos meg rettenetesen lassú nálunk, úgyhogy minimálisan fogunk csak netezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr851724144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása