Önzetlenség

 2010.02.06. 22:27

Dani mára teljesen meggyógyult. Milyen vírus az ami néhány óra alatt átmegy az emberen??? Nem panaszképpen mondom, csak nem értem. Tegnap még este 11-kor is hányt szegénykém. Aztán éjjel együtt aludtunk, hogy minél hamarabb ott legyek mellette ha baj van. Szerencsére nem volt gond éjjel, viszont nagyon nyugtalanul aludt, állandóan dobálta magát 360 fokban. Szinte semmit nem tudtam aludni tőle. Majd reggel fél 9-kor felébresztett, hogy "Anya, éhes vagyok!" és azóta eszik-iszik, nem fáj semmije, nem lázas, eleven, mintha tegnap semmi sem történt volna. Délután még szánkózni is voltunk egy közeli dombon, kb egy órát rohangált, szánkózott a gyerekekkel. Este pedig eljött velem kutyát sétáltatni, közben hógolyózott, hempergett a hóban. Szóval tökéletesen meggyógyult!

Úgy örülök, megoldódott az egyik nagy problémám, a babakocsi beszerzés. :-D Beszélgettem ma az egyik szomszédunkkkal, és felajánlotta az övékét, sőt a kinőtt ruhácskáikat is. Olyan nagyon aranyosak! És még pénzt sem akarnak elfogadni érte, pedig hát nekik se mindegy. A kiságyat is kölcsön kapjuk majd, szóval gyakorlatilag csak az apróságokat kell megvennem Picúrkámnak. Néha már nem csak meghat, hanem egyenesen zavarba hoz az ismerőseim kedvessége és segítőkészsége. Ha nem kerülök ebbe a helyzetbe, talán sohasem tudom meg, hogy mennyire önzetlen emberek között élek.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr351735186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lighthouse · http://www.lighthouse.blog.hu 2010.02.07. 17:00:29

A húgomnak ugyanilyen volt a betegsége. Tegnap lázas volt este, mára semmi baja. Hát, örüljünk neki! :)

allisc 2010.02.07. 21:56:07

@lighthouse: Azt hiszem kicsit elkiabáltam, ma megint rosszabbul lett :-(
süti beállítások módosítása