Rendrakóstakarítós

 2010.02.21. 23:05

Rendrakás, takarítás, javítgatás jegyében telt a hétvége. Itt voltak a szüleim megint, segítettek egy kicsit, amiben tudtak. Férfi híján bőven akad megjavítani való egy ház körül. Az is sokat segít, hogy anyukám ilyenkor egy heti kajával feszerelkezve érkezik, úgyhogy a hétvégére, de még a hét elejére is le a gond a főzésről. A pocim miatt már a takarítás és a mindennapos teendők is nehezemre esnek, jól esik ilyenkor, hogy valaki kikapja a kezemből a porszívót vagy leparancsol a létráról. :-))

Nem tudom eldönteni, hogy menjek holnap dolgozni vagy sem. Betegségem állandósult, semmi változás, folyik az orrom, köhögök, alig kapok levegőt, emiatt nagyon rosszul alszom. Ki kellene pihennem ezt a nyavalyát. Közben meg határidős munkáim vannak a munkahelyemen, fontos lenne dolgoznom. Arról nem is beszélve, hogy majd vissza is szeretnék menni majd egyszer még, nem mindegy, hogy az utolsó hónapokban milyen "emléket" hagyok magamról.

Danika élvezte a mamiék társaságát, szereti ha nyüzsgés van körülötte. Büszkén elmesélte a közelmúlt eseményeit, a síelést, a kiesett fogát, na és persze, hogy milyen új dolgokat evett mostanában. :-DD Picúrkám pedig hihetetlenül aktív, rengeteget érzem, hogy mocorog. Remélem ez azt jelenti, hogy minden rendben vele, és jól érzi magát. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr631779643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása