Kiütés :-(

 2010.02.24. 22:13

A reggelt ismét orvosnál kezdtük. Veszek hozzá valami kedvezményes bérletet most már... :-(( Az történt, hogy Danin egy csomó kiütés jelent meg, de nem a fertőző fajtából, hanem allergiás ekcémás jellegű. Sajnos nagyon érzékeny, nagyon fehér bőre van. Bármitől lehetnek a kiütései, akár valamilyen étel, akár mosószer... Szegénykémnek pici korában is sokat küzdöttünk ezzel, akkor azt mondták a tejfehérjétől van.

Az orvos után mentünk oviba és dolgozni, úgyhogy alaposan elkéstem. Ehhez képest viszont nagyon sikeres napom volt a munkahelyemen, több függőben lévő témát is sikerült lezárnom, úgyhogy talán végre kapok egy kis levegőt a fejem felett összecsapó hullámok között. :-)

Időnként olyan érzésem van, hogy Picúrkám sohasem alszik. Gyakorlatilag egyfolytában mocorog a pocimban. Más kismamákkal ahogy beszélgettem, ők mesélték, hogy aggódnak ha egy fél napig nem érzik a baba mozgását. Fél napig??? Nálam egy félóra sem telik el két alapos hólyagonrúgás között!!! :-DDD A védőnőnk szerint már a pocakban is kész egyéniségek, és aki odabent nagyon eleven, az kint is égetnivaló rosszcsont lesz! :-D Ha igaza van a védőnőnek, akkor jajjj nekem... :-DDD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr51788079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fém fatál 2010.02.25. 10:51:48

Nem tudom, hogy jó vagy rossz hír, de az én kislányom a hasamban egy kész ventillátor volt, aztán félévesen már rettegve lestem, hogy mikor hajlandó végre mást is csinálni, mint hanyattfekve, fejét tekergetve kedvesen gőgicsélni és rabulejtően édesen mosolyogni. :)
Később is ilyen tejbe tök volt, állatira nem volt hajlandó kapkodni, rohanni, percenként fejre állni, mint a jancsiszög (meg mint a bátyjai...) Egy évesen simán végigülte a babakocsiban a másfél, kétórás játszóterezést a nagyokkal. Köszönte szépen, frankón elnézegette a sok furcsán rohangáló, ordibáló, visító gyereket, de nem akart bekapcsolódni. :)
Két égedelem büdöskölök után (akik között csak egy év van...) ez a kislány a Sors ajándéka volt. :)))

allisc 2010.02.25. 22:29:44

@Fém fatál: Nem rossz hír, sőt... :-) Dani volt olyan, mint amit írsz, egy békés nyugodt baba. Aki még 4 hónapos se volt és átaludta az éjszakát, általában pedig annyit bírt aludni, hogy az elképesztő. Soha semmit nem pakolt le vagy ki, nem mutatott be ön és közveszélyes mutatványokat. Már 7 és fél éves, és soha nem jártunk a balesetin, sebészetesen is csak a fütyije miatt.
Félek, hogy túl szép lenne ha a kiscsaj is hasonló vérmérsékletű lenne :-DDD
süti beállítások módosítása