26. hét

 2010.03.01. 21:41

Lassan közeledünk a a második trimeszter végéhez, még egy hét, és jön a harmadik. Ami egyben a legnehezebb is, úgyhogy ki kell még használnom az utolsó néhány hetet, mikor még kényelmesen tudok mozogni és dolgozni. Bár már most is vannak rosszabb napok, összességében azt mondhatom, hogy remekül vagyok. Persze hamarabb elfáradok, nehezen hajolok, egy emelet lépcsőzéstől már kifulladok, de nem korlátoz a mindennapokban a pocakom.

Egy fél napos oktatáson voltam ma, bár érdekes volt, mégse tudtam rendesen figyelni. Picúrkám szórakoztatott közben. :-) Úgy rugdosott, hogy sokszor a kivetítő és az előadó helyett a hasamat néztem, ahogy hullámzik... :-D Olyan látványos volt, hogy már attól féltem, hogy másnak is feltűnik. :-DDD

Dani ma reggel úgy ébredt, hogy fáj a jobb csípője. Tegnap este még semmi baja nem volt. Kezdem úgy érezni "ovi undoritisze" van. :-) Hol a viszketések, hol a talpa fáj, hol a csípője... minden reggelre jut lassan valami. Kíváncsi leszek holnap reggelre mi következik.

Egyébként ma is nagyon ügyesen evett, az oviban zöldbabfőzeléket és tejbegrízt (eddig ezt sem ette meg), itthon pedig narancsot vacsora után!!! Meg is kapta a jól megérdemelt pontot illetve édességet!!! :-DD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr401801248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása