Új iskola

 2010.03.04. 22:17

Délelőtt Dani új iskolájában voltunk, bemutatkoztunk a leendő tanító néninek. Édes volt Dani, nagyon hamar feloldódott és beszélgetett Andi nénivel. Szerintem szimpatikusak voltak egymásnak. Általában mindenkit levesz a lábáról a közvetlenségével. Még nem 100%, hogy ebbe az iskolába fog járni, de én nagyon szeretném. "Normál" iskolába nem mehet az biztos, és olyan kevés a jó speciális intézmény. Nem szeretném, ha súlyos autista gyerekek vagy értelmi fogyatékosok közé járna. Ebben az iskolában az a jó, hogy főleg részképesség zavaros, normál intelligenciájú gyerekek járnak, az értelmi fogyatékosság kizáró ok. Most minden azon áll vagy bukik, hogy a jövő héten mit mondanak a szakértői bizottságnál.

Dani ma spenótot ebédelt az oviban! És nem csak megkóstolta, hanem meg is ette. Az én fiam, aki még pár hete a petrezselymes krumplit se volt hajlandó megkóstolni a rajta lévő zöld "izék" miatt... :-DD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr351810118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása