Kertészkedés

 2010.03.28. 22:41

Danival ma kertészkedős napot tartottunk. Bár fújt a szél nagyon, de a teraszon egész jó idő volt. Végre-végre virágot ültettünk! :-D Már vártam nagyon, féltem hogy mire jobb idő lesz, már nem tudok ilyesmit csinálni a pocakomtól. Úgyhogy elültettem a balkonládákba, cserepekbe 30 tő muskátlit, meg szerte széjjel a kertbe virágmagokat Dani óhaja szerint. :-D Ezzel a virágmagos dologgal már évekkel ezelőtt felhagytam, mert soha semmi nem kelt ki belőle, vagy ha mégis, nagyon nem olyan volt, mint amire számítottam. De most Dani annyira erősködött, hogy muszáj volt, remélem nem fog nagyot csalódni!

Apropó pocak. Ez a szó egyre kevésbé illik arra hatalmas "bigyóra", ami a hasam helyére nőtt. :-DDD Már valóban egy tisztességes görögdinnye méretével vetekszik, és napról napra vészes gyorsasággal nő. Még kb 2,5 hónap hátra van, és Picúrkám megháromszorozza a súlyát születéséig. Eddig volt a minőségi nővekedés, mostantól jön a mennyiségi. Na de már így is akkora... hamarosan orra fogok esni!!! :-)))

Óraállítás volt ma, vasárnap lévén ez nem okozott problémát. Holnap reggel viszont elképzelésem sincs hogyan fogok felkelni. Eddig is komoly problémát okozott, de holnaptól még egy órával korábban kell. Asszem reggel kevés vigaszt fog nyújtani, hogy cserébe este tovább lesz világos... :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr1001876121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása