34. hét

 2010.04.27. 23:02

Most már számolom vissza a heteket-napokat. Két dátumhoz képest is :-) az egyik a szülés várható időpontja, a másik a munkábajárás vége. Ez utóbbi már csak jövő hét péntek. Lehet, hogy azért mert tudom, hogy nemsokára befejeződik a munka számomra, de most megint rengeteg energiát érzek magamban. Persze estére elfáradok ez nem vitás, de napközben nagyon aktív vagyok. Úgy érzem, hogy akár tudnék dolgozni tovább is. De nem akarom kísérteni a sorsot, hogy még a kilencedik hónapban is folytatom. A végén még onnan mennék szülni... :-) bár ez annyira nem lenne vicces.

Szóval megkezdtük a 34. hetet. Ez azt jelenti, hogy már csak bő 6 hét van a kiírt a időpontig. Iszonyú gyorsan el fog röppenni, biztos vagyok benne. Meg abban is, hogy ez a 6 hét nehezebb lesz, mint az eddigi 34 összesen. Lassan össze kell szednem a kórházi "batyumat". Odáig már eljutottam, hogy összeírtam a listát, tehát már tudom, hogy mi hiányzik még. :-) Nem is olyan egyszerű dolog ez. Egy csomó szempont szerint kell csomagolni a cuccokat. Először is nekem kell 3 csomag, 1 ami a szüléshez kell, 1 a benttartózkodáshoz, 1 a hazautazáshoz. Picúrkámnak kell 2 csomag, 1 a benttartózkodáshoz, 1 a hazautazáshoz. És akkor kell a Daninak is 1, amivel elmennek a nagyiékhoz amíg mi bent vagyunk a kórházban. Persze ez nem 6 db nagy utazó táskát jelent... :-DD de nem kis mennyiségű cuccnak kell készenléti állapotban lennie, kb a jövő héttől.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr811957781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása