36. hét

 2010.05.13. 23:01

Már a 36. hét derekán járunk. Nem jó sem ülni, sem állni, sem feküdni. De a legrosszabb mikor a kiscsaj beakasztja a lábát a bordámba, na akkor csak magasba tett karral bírok létezni. Nem lennék szomorú ha 2 hét múlva ilyenkor már a szülőszobában lennénk. Vagyis inkább már utána...

Eseménytelenül telnek a napok most, vagyis talán inkább én nem élem meg őket. Minden nappal úgy vagyok, hogy végre vége ezen is túl vagyunk. Dani nem jár a héten oviba, hanem egy fejlesztő táborba hordom a klinikára. Reggel nagyon korán indulunk, hogy beérjünk 8-ra, de csak 12-ig tart, úgyhogy már nem érdemes hazajönnöm, ott várok 4 órát. :-( Délután a szokásos tennivalók, úgyhogy hiába nem dolgozom, gyakorlatilag alig tudok többet pihenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr922001533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása