C2100

 2010.05.19. 23:22

Tegnap megint szórakozott velem a net. Nem bírtam csatlakozni sehogy. :-(

Voltam orvosnál és ctg-n. 4 és fél órát töltöttem a nőgyógyászaton... Minden rendben, de a méhszáj már picit nyitva van: C2100. Az orvos szerint másodszor szülő nőknél ez teljesen normális, ettől még szülhetünk akár a 41. héten is. Na, azt nem szeretném... A magam részéről jövő héten már csinálhatjuk! :-) Most már szenvedősen telnek a napok. Bár mindent megcsinálok, elintézek, jövök-megyek, egész nap talpon vagyok, de lassan és nehezen megy.

Ma voltunk az iskolában megint foglalkozáson. Dani ezúttal nem hisztizett, viszont nem is volt most verseny. A múlt heti látványos műsora után, komolyan elbeszélgettünk róla, és megígérte, hogy nem lesz többet ilyen. A tanítónéni nagyon megdícsérte, hogy ügyes volt az órán.

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr742016886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása