Esküvő

 2010.05.23. 23:00

Szuper volt a tegnapi esküvő. Bevallom arra számítottam, hogy Dani majd kockásra unja magát, és nyűglődik egész este. Ehhez képest nagyon elemében volt, ő szórakoztatta a násznépet. :-) Volt vetítés, és a technikai szünetben árnyjátékosat játszott a vetítő fényében, énekelt a mikrofonba és bohóckodott megállás nélkül. :-) Fél 12 volt mire elfáradt, akkor viszont három összetolt széken elaludt. Végül éjjel 2-ig maradtunk, úgy raktuk be a kocsiba hogy fel sem ébredt.

Itt volt vendégségben ma Dani legjobb barátja. Hogy ez a két fiú mennyire jól megérti egymást! Ahogy megjöttek a vendégek, ők eltűntek a szobában és szinte csak enni kerültek elő. Egész nap legóztak és társasoztak. Ja, meg sátraztak a kertben. :-) B kishuga pedig felavatta az új homokozót. Ő kimaradt a nagyfiúk játékából, de azért nem unatkozott. És mi is tudtunk beszélgetni a barátnőmmel. Nekem mindig is az ő gyerekei voltak az "etalonok". Két okos, jól nevelt, tündéri gyerkőc, imádunk velük lenni.

Történt egy kis baleset is, Dani esett egy nagyot biciklivel. A szomszéd kiszedte a viharban tönkrement fáját, és egy gödör maradt a helyén. Dani meg úgy gondolta jó móka lesz a gödrön áthajtani. Az első kerék megakadt, ő meg látványosan előre esett, majd rá a bicikli. Megütötte a hasát, és csúnyán lehorzsolta a könyökét, nagyon fáj neki mindkettő. :-(

Számítógépem már megint szórakozik. Most épp a billentyűzeten az "a" betű nehezen működik, pedig nem is öntöttem bele kakaót. :-) (De fogok, ha sokat csinálja még ezt velem.) Idegesítő így gépelni...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr842026497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása