Bálna

 2010.06.06. 23:17

Nagyon nyűgös napom volt, nem vagyok valami jó passzban megint. Nem volt kedvem semmit csinálni, majdnem egész nap csak feküdtem. Már alig bírom cipelni a bálna testemet, minden mozgás nehezemre esik. Ha belelülök a fürdőkádba, onnan már csak daru vesz ki... :-( A bálna-lét nem esztétikailag zavar, bár most már kezd horrorisztikus méreteket ölteni a pocakom, hanem fizikailag gátol gyakorlatilag mindenben.

Azt hittem még pár hónapja, hogy ilyenkor már rég babázni fogok. Úgy éreztem, hamarabb fogok szülni a kiírt időpontnál. Ma este azonban zuhanyozás közben olyan megérzés villant be, hogy túl fogom hordani, és majd meg kell indítani a szülést. Lehet, hogy egyszerűen csak nem bírom elhinni, hogy vége lesz egyszer végre...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr522061654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása