Hőség

 2010.06.09. 23:01

Huh ez a meleg kezd nagyon kikészíteni. Pedig én imádom a meleget, imádok napozni, imádok pancsolni... de most egyiket sem tehetem. Hiába itt a kertben a medence, nem fürödhetek és kerülnöm kell a napot. Szerencsére van klímánk, de még így is nehéz. Apu miatt csak kis időkre tudom bekapcsolni, úgyhogy épp csak elviselhetőre hűl a lakás. Brúnó is szenved nagyon. Egyedül Dani élvezi ezt az időt, szinte ki se jön a medencéből. :-)

Ja, és hát Picúrkám se zavartatja magát a meleg miatt. Köszöni szépen továbbra is a bentre szavaz. Pedig ma reggel már azt hittem, hogy lesz valami. Dani oviba menet csak arról beszélt, hogy mikor megyek a kórházba és hogy össze kell már pakolni a cuccát amit visz majd a mamáékhoz. És sorolta, hogy mi mindent akar elvinni. Márpedig a tesók szerintem érzik egymást, és ha Dani azt mondja pakolni kell... akkor nemsokára indulás van... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr352070288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2010.06.10. 09:14:15

Reméljük! :-)
Bár péntekig akkor még bírjátok ki! Daninak biztos nagy élmény lesz élete első ballagása! ;-)

Ugye teszel majd fel képeket a kishölgyről? :$

allisc 2010.06.10. 23:32:12

@Mirama: Persze, hogy teszek fel! :-)
süti beállítások módosítása