Érdekes...

 2010.06.10. 23:56

Ismét orvosos nap volt, az eheti második ctg-re kellett ma mennem. Ezúttal kivételesen egész gyorsan, szűk 2 óra alatt túlestem rajta. A "szokásoshoz" képest sokkal kevesebben voltak, gondolom ebben a dögmelegben mindenki kétszer meggondolta, hogy beteg-e, illetve a kismamák megszültek. :-) Na de a lényeg: a ctg szerint minden rendben. A magzatmozgás aktív, fájásoknak nyoma se. A szívhangot annyira lent találta meg az asszisztensnő, hogy maga is elcsodálkozott, szerinte nagyon behelyezkedett már a kiscsaj. Holnap délután ballagás, utána indulhatunk! :-D

Nem a saját dokim rendelt, hanem egy másik, érdekes figura volt. Hitetlenkedve nézett rám, hogy jól van? Mondom igen. Nincsenek panaszai? Nincsenek. Fájásai vannak? Nincsenek. Érdekes, a ctg szerint sincsenek... :-)))

Ma reggel Danit már megint a kórházba indulás izgatta. Azt mondta, hogy délután be kellene mennem a kórházba. Nem lett igaza, még mindig itthon vagyok. Nagyon sokat beszél most már a tesó érkezéséről. És rengeteget simogatja, puszilgatja a hasamat. Aranyos volt, mikor mondtam, hogy megyek a doktorbácsihoz, hogy megnézze, a kishuga jól van-e a pocakomban. Erre gyorsan rátapasztotta a fülét a hasamra, és mondta, hogy meghallgatja, nem sír-e? :-DDDD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr742073064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2010.06.11. 08:37:18

Jajj de tündér! :) Imádni fogja a kishúgát, az már tuti! ;-)

whitemore 2010.06.11. 09:12:31

szia Csilla,
olvasunk Téged és drukkolunk :))

lighthouse · http://www.lighthouse.blog.hu 2010.06.11. 10:48:06

Tündérpofa ez a Dani! :D <3
Drukkolunk Nektek! Ha még tudsz, majd kórházba indulás előtt dobj egy post-ot, hogy imádkozzunk értetek és drukkoljunk! :)

allisc 2010.06.11. 12:31:50

Aranyosak vagytok, köszi. :-) Mindenképpen lesz post az eseményekről, gondoskodtam "helyettesítésről"! :-DD
süti beállítások módosítása