Mozi

 2010.06.13. 23:48

Még mindig itthon és még mindig csak várok... de nem történik semmi. A jóslófájások teljesen elmúltak. Nagyon jól érzem magam, talán jobban mint 2-3 hete. A meleg sem visel meg különösebben, mert a hűvös lakásból ki sem lépek délelőtt 9 és este 9 között. Rendben a lakás, cuccom összepakolva, nincs mit csinálnom, szenvedek itthon egyedül. Megszoktam a nyüzsgést magam körül és most rettenetesen egyedül érzem magam. Kínszenvedés ez a várakozás.

Hogy történjen valami, na meg babonából, elmentem ma este moziba a barátnőmmel. Egy középkategóriás film volt, nem is ez a lényeg. Hanem hogy Daninál is a szülés előtti este moziban voltunk. Kb 7,5 évvel ezelőtt, mozi után hazajöttünk, lezuhanyoztam, és amikor lefeküdtem, abban a pillanatban elment a magzatvíz. Hátha ez alkalommal is bejön, egy próbát megér. :-)

Beszéltem Danival telefonon este. Úgy hiányzik a kis rosszcsont.... Nagyon jól érzi magát a mamáéknál, akkor értek haza a strandról. Percekig csak mesélte, mi volt, hogy volt, mit csinált, olyan édes volt! :-D Volt egy kis félreértés is, tévedésből kimentette az úszómester a vízből! :-D Azt játszotta, hogy a víz alatt átúszott egy vízesés alatt, mire az úszómester utánaugrott és kikapta a vízből. :-DDDD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr252079660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása