3 hetes :-)

 2010.07.10. 22:09

Zsófika ma 3 hetes. :-))) Szegénykémnek nagyon nyűgös éjszakája volt. Nem tudom mi volt vele, nem bírtam elaltatni kb hajanal 1-ig, és utána is egész éjjel nyöszörgött, nyugtalan volt. Szinte semmit nem aludtam. :-( Valószínűleg a pocakja fájhatott. Máskor is észrevettem már, hogy fájdogál neki, de nem ennyire. Egyelőre úgy látom ma jobb a helyzet, bár még mindig nem aludt el. Amíg a kezemben van alszik, amint lerakom felébred, de szerencsére most nem sír.

Délelőtt itt volt Dani logopédusa foglalkozást tartani neki. Úgy beszéltük meg, pár hétig idejön hozzánk, hogy könnyebb legyen nekünk. Most a hugi érkezése miatt szüneteltek a különórák, de hát folytatni kell, újra vissza kell zökkennünk.

Délután pedig elmentünk hármasban vásárolni a tescoba. Dani bement addig a játszóházba, Zsófi meg a bevásárlókosárban aludta végig a cécót. Meg se moccant egész idő alatt! :-) Sőt a végén még a tropicáriumba is bementünk. :-)))

János ma hívott, hogy sürgősen keressek neki elő régi papírokat. Fizetési papírokat, meg régebben elvégzett tanfolyamairól a bizonyítványokat. Gondolom önéletrajzot ír. Meg sem kérdezte hogy van Dani, vagy Zsófi... Arról nem is beszélve, hogy kedden mikor utoljára beszéltünk telefonon, azt mondta beszéljem rá a gyereket hogy vasárnap elmenjen vele valahová, és majd szerdán hív. Ehhez képest nem hívott, és holnap vasárnap... szóba sem került hogy el akarja vinni Danit... És csodálkozik, hogy nem bízik benne Dani...

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr542143591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása