Tabletta

 2010.07.27. 22:33

Tegnap este jól elaltatott Zsófi az esti szoptatás közben :-) úgyhogy kimaradt a poszt.

A héten gyógypedagógiai táborba jár Dani a klinikára. Nagyon élvezi, már nem először veszünk részt rajta. Nagyon intenzív fejlesztést kapnak a gyerekek egy hétig, és mindezt játékosan, szórakozva. Ezúttal a cirkusz a téma. És ami nem elhanyagolható, hogy ingyenes a tábor, nem sok ilyen van az életünkben. Hiába a hivatalos diagnózisa, mindenért amire szüksége van pl fejlesztések, spec ovi suli stb fizetnünk kell, és nem keveset. :-( Viszont csak 8-tól 12-ig tart, és nem éri meg hazajönni közben, tehát ott a klinikán várakozunk Zsófival 4 órát. :-( Meglepett, hogy hiába gyermekklinika, mégis egyetlen mosdóban sincs pelenkázó, szoptató szobáról nem is beszélve. Pedig hát ha itt nincs, akkor hol???

Dani nagyon büszke a hugira, a klinikán mindenkinek dicsekedett és mutogatta. :-) És ha megdícsérik, hogy milyen szép és aranyos Zsófi, akkor dagad a büszkeségtől! :-DD Mikor vásárolni voltunk, ott is amikor megnézték, odasúgta nekem, hogy "Mindenkinek tetszik a kisbabám!" :-DD

Ma estére azonban kicsit belázasodott Dani. :-( Most már hetek óta köhög, nem tud kilábalni valami nyavalyából. Szerencsére nem volt magas a láza, de mégis úgy gondoltam, hogy lázcsillapítót kellene bevennie, hogy nyugodtan tudjon aludni éjjel. Na és itt jön a probléma... A sziruptól hány, a tablettát nem tudja lenyelni, maradt a kúp, de az ellen is tiltakozott. Megbeszéltem vele, hogy próbálja meg lenyelni a tablettát. Elmagyaráztam hogyan kell, és ő hősiesen meg is próbálta ... és ... sikerült!!!!! :-))) Újra legyűrtünk egy problémát! :-)))

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr512181089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2010.07.28. 08:00:54

Igazi "azénnagyésféltőbátyám" tesója lesz Zsófinak! :-)

Gratula Daninak! Olyan ügyesen megoldjátok a problémákat! Gratula Neked is! ;-)

Jobbulást Daninak, remélem hamar rendbe jön!

allisc 2010.07.28. 20:14:50

@Mirama: Köszi :-) Daninak mára már kutya baja, legalábbis a köhögést leszámítva, de az már hetek óta megvan. Pedig már 3 orvos mondta, hogy semmi baja, mégis köhög.
süti beállítások módosítása