Hiányzik

 2010.08.03. 22:34

Egyre jobban hiányzik Dani... :-(( Minden nap beszélek vele kétszer is. Jól érzi magát, strandra járnak a mamával, de ő is azt mondja hiányzunk neki. Már alig várom, hogy újra itt nyüzsögjön körülöttünk.

Zsófika nagyon jó baba, most már kevésbé fáj a pocakja, de azért kisebb nyűgösködés előfordul miatta. Rájöttem hogyan kell beadni neki az Infacolt, azóta sokkal nyugodtabb. Ahogy napról napra nő és gömbölyödik, úgy lesz a kis törékeny újszülöttből gyurmázható csecsemő. Már jól lehet dögönyözni és puszilgatni a "kis" sonkácskáit. :-)))

Új rajongói is vannak a kiscsajnak. Az utcában lakó 9-10 éves fiúk versengenek azért, hogy tologathassák a kocsiban. :-))) Az egyikük azért nyúzza anyukáját, hogy had vigyázzanak egy kicsit Zsófira, amíg én valami dolgomat intézem. Úgyhogy rájuk bíztam őt, amíg ma elmentem a 6 hetes kontrollra az orvoshoz. Állítólag agyonpuszilgatta a lábacskáit... :-DD Asszem jó dolga lesz Zsófinak, az utcabeli fiúk már most odáig vannak érte, mi lesz itt később???

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr852197101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirama 2010.08.04. 11:05:53

Később? Szerelem, szerelem, szerelem... :-D
süti beállítások módosítása