Shopping

 2010.08.06. 23:04

Shoppingolással egybekötött rokonlátogatást tartottunk ma Zsófival. Meglátogattuk tesómékat és ujjunk köré csavartuk az unokatesóékat. :-) Elvittük tesómmal egy csajos vásárolgatásra Zsófit, ezt nem lehet elég korán kezdeni. :-) A kis hercegnőmnek semmi kifogása nem volt ellene, egy hang nélkül bámulta a sok ruhát cipőt, nyugodtan tudtunk nézelődni, próbálgatni. :-)))

Muszáj volt vennem magamnak néhány dolgot, mert sajnos rajtam maradt kb 10 kiló a terhesség után, és nem férek bele a ruháimba. :-( Nem is esztétikailag zavar, hanem sajnálom, hogy erre kell most pénzt költenem. Jön a suli, meg kell venni az iskolás cuccokat, Daninak őszi ruhákat... legkevésbé magamra van pénzem, de hát nem járhatok mackónadrágban. :-( És most a szoptatás alatt nem tudok fogyózni, hogy beleférjek a régi ruháimba.

Iszonyú vihar volt nálunk reggel és este is. Arra ébredtem, hogy remeg a ház egy-egy nagyobb dörgésnél. És most is borzalmasan esik, bokáig áll már a víz a kertben, közben pedig félelmetes, ahogy villámlik.

Dani holnap jön haza!!! :-DDD

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr412204593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása