Okos buksi

 2010.08.08. 22:44

Zsófikám nagyon sokat fejlődött, egyre érdeklődőbb a világ felé. Most már nem "csak úgy" néz ki a fejéből, hanem követi a mozgást a fejével, és arra fordul amerre valami érdekeset lát. Sokszor azért igényli, hogy felvegyem, mert hanyatt fekve nem lát rendesen, ha fogom a karomban akkor könnyebben szemügyre vehet mindent. A fejét is egyre szebben tartja, de azért látszik, hogy hamar elfárad. Olyan nehéz az az okos kis buksija. :-)

És egyre jobban kell vigyáznom, mert nem feltétlenül ott marad, ahová letettem. Ahogy rúgkapál, tornázik arrébb tolja magát akár fél méterrel is. Tegnap éjszaka pedig még el is fordult 90 fokkal, arra ébredtem, hogy kitúr az ágyból. :-) Anyukám szerint nem sok hiányzik, hogy megforduljon, de szerintem az még azért odébb van.

Néhány napja rettenetesen fáj a hasam. Nem tudom mi lehet, de holnap muszáj lesz elmennem orvoshoz. Ma este már kiegyenesedni alig tudtam. :-(

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr552208360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása