Nyugodt éjszakák

 2010.08.10. 22:41

Elintéztem az orvosi vizsgálatokat, amiket tegnap a sebész kért, és minden negatív. Ennek egyrészt örülök, másrészt továbbra sem tudom mitől görcsölget a hasam. Lehet, hogy nem is fog sosem kiderülni, mert egyre jobban vagyok. Vasárnap volt a mélypont, azóta szép lassan javul. Két nap múlva még egy kontrollra el kell mennem és remélem ezzel vége.

Zsófi napok óta stabilan átalussza az éjszakát, este 10-től reggel 5-ig. Majd tovább alszik és 8-kor ébred újra, és legtöbbször még ezután is visszaalszik 11-ig. Jó kis alvókája van. :-DD Úgy látom csillapodott a hasfájása, bár még mindig nyöszörög időnként, de már Infacol nélkül sem sír miatta.

Dani alvási szokásait kellene megreformálnom még iskola előtt, a hátralévő 3 hétben. Sajnos rászokott, hogy reggel sokáig alszik, 9 előtt nem kel fel, és este pedig sokáig fent van. Hiába dugom ágyba időben, nem álmos, nem tud elaludni éjjel 11 előtt. De reggel meg nincs szivem felkelteni, csak azért hogy ne aludjon, ha úgyis itthon vagyunk. Pedig a suliban kipihentnek kell majd lennie!

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr272213407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása