Vége a nyárnak :-(

 2010.08.30. 00:26

Most már tényleg itt az ősz, vége a nyárnak. :-( Olyan hideg lett hirtelen, nem is tudom, hogyan öltözködjünk. Pénteken Zsófi még egy szál bodyban volt egész nap, sőt strandon is voltunk. Ma meg már vastag polár rugiban, aláöltözve... ha elbújt a nap és fújt a szél rendesen hideg volt. De ha meg szélvédett helyen kisütött a nap, akkor meg melegünk volt beöltözve.

Zsófi nagyon kis nyűgös volt délutántól. Akkor kezdődött, mikor beöltöztettem a sétához. A vastag polár rugdalózót nehezen tudtam ráadni, mert csak alul kapcsos, és át kellett húznom az egészet a fején. Na ezen nagyon megsértődött... :-) Ugyanígy zokon vette a vetkőzést is, és onnantól egész este sírdogált. Végül nagyon hamar elaludt. Azt hiszem lesz gondom majd a téli öltözés-vetkőzésnél, nem rajong érte Zsófi. Különösen, ha a fején kell keresztül húznom a ruhát. Pedig naponta minimum kétszer-háromszor fogunk elmenni itthonról, mikor elvisszük Danit a suliba, meg mikor hazahozzuk, plusz a napi séta Brúnó kutyával. Kénytelen lesz hozzászokni a kisasszony! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://allisc.blog.hu/api/trackback/id/tr592257600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása